Ursäkt!!!

Yo är precis hemkommen från en veckas semester! Jag gjorde helt enkelt såhär att jag tog jordgloben och snurrade, blundade och pekade!! Fingret hamnade på den exklusiva platsen Jorm!!! Så jag packade fiskesakerna och åkte dit! På lördan tog vi skotern och åkte upp på de berömda lappvattnet lillraukken (lillrojken). När dom varit där förr om åren så har dom dragit runt 50-60 fiskar!!! Vi fick 2.....men vädret va ju bra iaf!!! Om de inte hade blåst och varit så förbannat kallt!!! Så efter 6 underbara timmar gav vi upp for tillbaka till stugan! På söndag morgon va jag tvungen att bege in till Östersund för match! En mil innan Strömsund dog bilen! Soppatorsk......Tjoho!!  Så de va bara o lifta till närmaste mack! Och ganska direkt såå stannade de en kvinna och erbjöd mig skjuts!! 55+ med finsk brytning, Fräsch för sin ålder tyckte jag så frågade helt enkelt om hon ville ligga!!! Tanten svarade vänligt men bestämt NEJ, men hon körde iaf ner mig på närmaste OK mack där jag tankade upp en dunk och började lifta tillbaka igen! Efter c:a 5 km walk stannade de en bil!!! O tro int på faan de va samma tant!!! Va ju tvungen o fråga om hon hade ångrat sig angående liggningen men svaret blev detsamma!!!
Sen blev de 1000 till Östersund där jag va ombytt och klar till 14.05, matchen startade 14.00!! Frippe frågade om ja skulle värma lite först!!!!
Uppvärmning är för bögar sa ja och hoppade in direkt!! 14.12 satt jag på bänken igen, skadad!!!!
Vi vann iaf med 2-1!!! Höll ju nollan min 7 minuter jag spelade!!!!
När jag kom hem efter matchen tog jag fram jordgloben igen!!!! Tänkte att de inte kunde bli sämre!!!!! Fingret hamnade på Sundsvall där jag nu har varit en vecka utan dator!!! De är därför som bloggen blivit lite lidande, men de ska ta igen nu!!!!!!!  Nu ska jag ta en tallrik fil och kika lite på youporn!!!!! Tja

Kommentarer
Postat av: tjatte

Så du kom efter matchen.... man undrar ju vad ni gör i omklädnings rummet i Stuguns BK..

2008-04-05 @ 17:43:02
Postat av: Mogna kvinnorna i bruna hörnsoffan

Du skulle ju hyrt dig en häst, som du brukat hos Ola i Jorm. Då hade du tagit dig fram

2008-05-09 @ 21:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0