Dagens Citat

Könsjukdomar är som pokèmonkort!!!! Man är inte cool förrän man har alla!

Tävlingen avslutad!

"Filmtajm" tävlingen är nu avslutad och vinnare blev helt oväntat Mattias Lindstein (alias Tjatte). Han svarde rätt på 7 av dom 10 frågorna!!!! Grattis! Ett pris kommer att dimpa ner i brevlådan nån gång nästa vecka! För att få veta lite mer om tjatte och om vad han gör på dagarna kan ni gå in på hans hemsida www.samhall.se och klicka er vidare där! Dom rätta svaren står nu efter frågorna längre ner på sidan!

Soffa!

Jo! De är så här att jag och min vän Emil har blivit Combo! Egentligen är vi väl sambosar, men Emil säger att såna ligger med varandra så de får combo istället! Ett minus är dock att lgh är på cirkus 130 kvadrat, och tillsammans har vi ungefär 4st möbler! 2 sängar en TV och ett bord! Så är de nån som har en Hörnsoffa till övers så skulle vi vara mycket tacksamma! PS De är inflyttninsfest imorgon och alla är välkommna! Ta med nåt att sitta på!DS

Varför ljuga!!

Fick en komentar om att jag inte skulle vara så hård mot mig själv!!!
Självinsikt kallas de!!!! Tycker fler borde ha de!!


Nytt Liv

Ikväll ska jag få leka lite boll med grabbarna!!!! Ska bli riktigt roligt!! Har även köpt nya Löpar Skor så nu jävlar! Har fått så inihelsike ont i vaderna av dom gamla så jag hade inge val! Såg en gammal bild igår på mig och Emil!! Så nu blir de hård körning!! Ska ner till 90-92 innan sommaren vilket kommer att krävas en hel del uppoffringar 

1: Sluta umgås med Tjatte
2: Bättre diciplin med träningen
3: Kan nog inte hälsa på Peter i S-vall nåt mer
4: Äta betydligt mindre skräp
5: Mindre Alcohol

Punkt 1 och 3 ska absolut inte vara några problem de e värre med 4:an och 5:an!
Söndagar får iaf bli en ätar dag! Men resten av veckan måste skötas!! Önska mig lycka till! De kan behövas =)


Rättelse!

Många läsare har hört av sig och undrat om jag verkligen fick ligga i helgen! Egentligen är de en ganska dum fråga! Titta på bilden längst upp!! Svaret är alltså NEJ

Filmtajm

Som de flesta vet är jag ju en film älskare utan dess like! Så därför tänkte jag anordna en tävling här på bloggen där frågorna kommer att handla om kända fraser ur filmer!! Fantastiska priser till vinnaren utlovas!


1: De va dom som börja fuska mamma!:  Göta Kanal

2: Mmeeen men mamamma!: 30:nde November

3: Man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör!: Torkel i knipa


4: Dududududu dudududu dududududududududu (dena fras/sång/ljud sjungs i en julgransfot): Sunes Jul


5: Har du inte snaackaat med morsan än? De saaaa du ju att du skulle göra!: Filmen G


6: Paltbröd med fläsk!! Passera!: Repmånad 


7: Im gonna crush you!!! like a worm!: Braveheart

8: Ost på fyra stora tack!!: Vacker väder

9: I see Jamies penis!!: Eurotrip

10: Shit pommes frittes här går de undan!!: Stochholm Boogie

Skicka svaren på mail och märk kuvertet med " Filmtjam" Jag vill ha ditt svar senast snart!!! [email protected]


Såja

Helt otroligt!!!! Jag ska få LIGGA!!! Mäktigt

Öl och Fotboll

Hallå! Har precis druckit min första öl!Och med tanke på överflödet av fett ovanför byxlinningen så köpte jag Miller Light, Och fy faan så jag ångrar mig! Smakar ungefär som en blandning av vatten och avslagen K2!! Så nu sitter jag o väntar på Fisken Senior som är på väg!! Så då blir de lite fotboll och vidare utgång!

Och som min kompis från förorten brukar säga!
"Man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör"

Om mig själv

Yooo!!!Tänkte på de att alla ni som läser min super blogg kanske inte vet vem jag egentligen är!!! Så håll till godo!! Här kommer en kort presentation!!!

Snygg
Rik
Muskelös
Ödmjuk
Och sist men inte minst 
Mytoman!!!  

Ont de gör ont 2!!

Har varit ute på en walk nu!! Fattar inte!!! Krämper tamefan överallt!Känner mig som en 90 årig gammel gubbjävel!
Men som den gamle poeten Nicko the steeeker en gång sa!! "Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen"


Min vän Stöök! Och Mamma

Pratade precis med min inte allt för smarta vän Stöök !!!! Fattar inte!! Varför ringer han överhuvudtaget!! Alltså min mamma o hans mamma va barndoms vänner! Så nu tvingar hon mig att umgås med han!!!! Not fair i think!!! Men men vad gör man inte för familjefriden!!
Ni som va uppmärksam i början utav texten förstår att jag ljuger nu!! För Stööks mamma är ju uppvuxen Långsele, O min I Kullsta ( där hon förövrigt va ordförande i deras ungdoms klubb K.U.K   Kullsta Ungdoms Klubb).  Så Stöök!!!!! Ursäkt!!! Du är en bra kompis!!! Appropå min mamma!!! Hon är bra! Åkte med henne in till Östersund för ett tag sen! Bakluckan hade frusit så vi stannade till på en OK mack för att fixa de!! Är inte så väldigt duktig på de här med bilar så de kom ut en kille o hjälpte oss!! Jag säger då med spydig stämma!!! - Bra bil du har mamma!! Vilket hon svarar glad i hågen! - Den duger iaf till att ta sig på bolaget på mornarn!!!!! De e min mamma de!!!! 





Måste väl tillägga att hon jobbar där men de va inget den killen fick reda på!

Sleep Well


Dagens Boktips!

Urmakaren! Av den gammla Timrå/ Brynäs backen Stefan Klockare!!

Mina tankar om TV för dom små

Såg Bröderna Lejonhjärta igår!!! Två grabbar  som ligger naken vid en sjö i ett fantasiland och smeker på varandra medans den yngre utbrister!  " Jag ser ljuset Jonathan!!! Jag ser ljuset" O tro int på faan dom är brothers åxå!!! Bra barnprogram!! Sen har du ju även Joel bitar! ( med Fjodolf himself i huvudrollen) En ond liten unge som springer runt o petar snor på småtjejerna!!! Vart faan e världen på väg nånstans!!! Nä , nu ska jag in på banken!!! Heejee

Ont de gör ont!

Har bara ont på 3 ställen nu! Bristning i vaden! Sträckning i låret och ett mongis knä!!!(eller så va de bara de att jag va mongis och hade bristningar på låren)  Så enligt min nya Lagledare Jan J Selling( ja de e min Pappa) ska jag bara köra rehab träning nu!! Rehab? De måste väl vara öldrickning o promenader va? Antar de iaf! Ganska tur, för de är nog de enda jag är riktigt bra på! Åtminståne Öl drickning! Men om jag ska till Taj land måste jag nog skippa öl och köra 100% promenad! Ähä får se hur de blir! Nån riktigt bra försäsongs träning blir de ju åtminståne inte!!!


Jovisst

Hallå!! Har precis varit ute på en promenad med minalltförbynkompisemil!! Rolig prick de där! Sånu har vi bestämt att de ska bli en mils walking varje dag!!! (Kan behövas). För er som inte såg Liverpool - Inter igår!!!! Fy fasen så inge bra de va!!!!  

RSS 2.0